Dve Epohi palkittiin Kuluttajan luottamus -kilpailussa Pietarin parhaana business-luokan asuntokohteena

Dve Epohi palkittiin Kuluttajan luottamus -kilpailussa Pietarin parhaana business-luokan asuntokohteena

EKEn business-luokan kerrostalokokonaisuus Dve Epohi (Two Centuries) Vasilinsaarella on voittanut Pietarin kaupungin ja Leningradin alueen kiinteistömarkkinoiden riippumattoman Kuluttajan luottamus -kilpailun kategoriassa "Pietarin parhaiten toteutettu business- ja eliittiluokan asuntokohde".

Vuosittain järjestettävässä kilpailussa oli mukana 183 osallistujaa. Internetäänestyksessä rekisteröitiin yli 18 000 ääntä doveriekonkurs.ru- ja bsn.ru -verkkosivuilla. Lisäksi markkinoiden parhaiden valintaan osallistui 40 "salaista mysteeriostajaa" ja 25 ammattiasiantuntijaa.

Vuonna 2013 EKE-Yhtiöt osti asuntorakentamiseen tarkoitetun tontin Vasilinsaaren 18. linjalta. Dve Epohi -asuntokohteen rakentaminen alkoi tammikuussa 2016. Vain muutamassa vuodessa hylätylle tontille nousi uusi pienkortteli, jonka pääjulkisivu mukailee Pietarin sijoitusasuintalojen ulkoasua 1800- ja 1900-lukujen vaihteesta. Kohteessa onnistuttiin yhdistämään modernit rakennusteknologiat ja kunnioitus Vasilinsaaren historiallista rakennuskantaa kohtaan. Sisäpihalla rakennukset on toteutettu moderniin skandinaaviseen tyyliin, infrastruktuuri on harkittu asukkaita varten, suurin osa piha-alueesta on osoitettu lasten leikkikentille, erityistä huomiota on kiinnitetty maisemasuunnitteluun ja viherrakentamiseen.

Dve Epohi otettiin käyttöön vuonna 2018, ja sen asunnot ovat jo pitkään olleet kaikki myytyjä.

Dve Epohi on useasti päätynyt loppukilpailuun ja voittajaksi ammattimaisissa Venäjän kiinteistöalan kilpailuissa alue- ja liittovaltiotasolla. Uusin voitto, 2,5 vuotta rakentamisen päättymisen jälkeen, on yksi Pietarin asuntomarkkinoiden arvostetuimmista palkinnoista. Kiitämme asiakkaitamme, kiinteistöasiantuntijoita ja kaikkia, jotka meitä äänestivät ja arvostavat työtämme.

Tutustu kohteeseen: www.eke.ru (venäjäksi)

EKEn tiimi poseeraa saatuaan palkinnon Kuluttajan luottamus -kilpailun palkintojenjakoseremoniassa.
Dve Epohi by EKE - Winner at Consumer's Trust 2021