EKEn asuntomyynti käynnistyi Pietarissa

EKEn asuntomyynti käynnistyi Pietarissa

EKE-Yhtiöt aloitti syyskuun puolivälissä Pietarissa sijaitsevan Dve Epohi -rakennuskohteensa asuntojen myynnin. Tällä hetkellä rakennusten sokkelivaiheen työt ovat valmiit ja ensimmäisten kerrosten seinät alkavat nousta. Kohteen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2018.

Syyskuun puolivälissä 2016 tuli Pietarin asuntomarkkinoille myyntiin 317 uutta EKEn suunnittelemaa ja rakennuttamaa asuntoa. Kerrostalokortteli Dve Epohi (englanniksi Two Centuries) nousee Pietarin historiallisen keskustan tuntumaan Vasilinsaarelle. Keväällä 2018 valmistuvat asunnot ovat business- ja comfort+-luokan asuntoja. Kortteliin rakennetaan yhteensä neljä eri rakennusta, joissa yhdessä on 9 kerrosta ja kolmessa muussa 11 kerrosta. Talojen alla on lämmin 177 auton pysäköintihalli, johon ajetaan sisään Vasilinsaaren 18. linjalta.

Dve Epohi on ”uusi klassikko”. Se yhdistää vanhaa ja uutta kunnioittaen Pietarin arkkitehtuurin ja kulttuurin perinteitä. Talot sopivat ihanteellisesti Vasilinsaaren arkkitehtoniseen ilmeeseen ja niissä on kaikki, mitä nykypäivänä tarvitaan mukavaan asumiseen. Asukkaiden turvallisuuden takaa video- ja kulunvalvontajärjestelmä. Sisäpihalla ei ole ajoneuvoliikennettä vaan oleskelupiha on varustettu leikki- ja liikuntapaikoilla.

Lue lisää Dve Epohi -kohteen web-sivulta (venäjän kielellä) tai ota yhteyttä sähköpostitse:

andrei.hitrov[@]eke.fi
info[@]eke.fi
od[@]eke.fi