Ensimmäiset asukkaat muuttavat Vasilinsaaren uusiin asuntoihin Pietarissa

Ensimmäiset asukkaat muuttavat Vasilinsaaren uusiin asuntoihin Pietarissa

Dve Epohi -asuinkerrostalokortteli on valmistunut Pietarin Vasilinsaarella ja saanut viranomaisilta käyttöönottoluvan. Asuntojen luovutus asukkaille alkaa syyskuussa 2018.

Kortteliin muuttavista asukkaista enemmistö on lapsiperheitä, joiden tarpeet asuntojen ja ulkoalueiden suunnittelussa on erityisesti huomioitu.

Heinäkuussa, juuri valmistumisensa aattona, Dve Epohi valittiin kaupunkiasumisen Urban Awards 2018 -kilpailussa Pietarin ekologisimmaksi asuntokohteeksi. Kilpailun tuomaristo arvioi kohteet tärkeimpien ominaisuuksien kannalta ja huomioi erityisesti rakennuksen sijainnin ja energiatehokkuuden, negatiivisten ympäristövaikutusten vähentämiseen käytetyt keinot, asumisen turvallisuuden ja viihtyisyyden sekä rakennuttajan yleisen ekologisen vastuun.

Dve Epohi (Two Centuries) Urban Awards 2018

Sivustolta eke.ru löydät kuvia rakentamisen eri vaiheista.

Lue artikkeli kohteen valmistumisesta, Venäjän Aika 4/2018.

Dve Epohi on businessluokan asuntokohde Pietarin Vasilinsaaren 18. linjalla, vehreässä ja rauhallisessa paikassa historiallisessa kaupunkiympäristössä. Se koostuu neljästä 9-11-kerroksisesta talosta, joissa on yhteensä 317 asuntoa. Pinta-alat vaihtelevat 41 neliömetristä 145 neliömetriin. EKE aloitti tämän Venäjän-asuntotuotantonsa lippulaivakohteen rakentamisen tammikuussa 2016.