The Loft House -toimistotalo

The Loft House -toimistotalo

Espoon Olariin, Länsiväylän varrelle on valmistunut moderni ja muuntojoustava toimistokiinteistö. Rakennus on valmistunut helmikuussa 2021.

The Loft House -toimistotalo tarjoaa yritykselle erinomaisen sijainnin kasvavan toimisto- ja palveluympäristön ytimessä. Lähialueen monipuoliset palvelut, erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ja kiinteistön kestävästi suunnitellut, terveelliset ja energiatehokkaat ratkaisut tekevät toimistotalosta vetovoimaisen työympäristön.

Kiinteistö sijoittuu keskeiselle paikalle Espoon Olariin Länsiväylän varrelle. Länsiväylää liikennöi päivittäin jopa 70 000 autoilijaa, mikä luo yrityksellesi erinomaiset menestymisen edellytykset. Metroasema sijaitsee noin 500 metrin päässä, ja 20 minuutissa pääsee metrolla Helsingin keskustaan. Lentokentälle matkaa on 28 kilometriä ja Helsingin keskustaan 12 kilometriä.

Piispanportin toimistokeskus tarjoaa erinomaisen sijainnin yritykselle, joka haluaa hyötyä nopeasti kasvavan toimisto- ja palveluympäristön mahdollisuuksista sekä yhteyksistä kaikkialle pääkaupunkiseudulle.

Ota yhteyttä!

Heidi Kerosuo, 050 570 5998, heidi.kerosuo@eke.fi

Tutustu tarkemmin The Loft House -toimistotaloon

Lue lisää