Biskopsportens kontorscenter

Biskopsportens kontorscenter

Biskopsportens kontorscenter kommer att byggas i Esbo, invid Västerleden, mittemot köpcentret Iso Omena och Mattby metrostation.

Den första lokalbyggnaden i Biskopsportens kontorscenter omfattar 4 800 kvadratmeter, vilket möjliggör arbetsutrymmen för upp till 420 personer. Hela kontorscentret erbjuder en möjlighet till en total lokalyta på 12 000 kvadratmeter. I fastigheten planeras 82 parkeringsplatser, varav 29 är varma. Antalet parkeringsplatser kan utökas efter behov.

Fastigheten ligger på en central plats i Olars i Esbo. På Västerleden rör sig dagligen upp till 70 000 bilförare, vilket ger ditt företag utmärkta förutsättningar till framgång. Metrostationen finns på cirka 500 meters avstånd och du kommer till Helsingfors centrum på tjugo minuter med metro. 28 kilometer till flygplatsen och 12 kilometer till Helsingfors centrum.

Biskopsportens kontorscenter erbjuder ett utmärkt läge för företag som vill dra nytta av de möjligheter en snabbt växande kontors- och servicemiljö erbjuder samt de goda kommunikationerna till alla platser inom huvudstadsregionen.

Biskopsporten representerar dagens verksamhetsmiljö, där lokalerna och serviceutbudet har planerats så att det kan ändras enligt användare. Byggandet startades under året 2019 och  har planerats bli färdigt under året 2021.

Kontakta oss!

Heidi Kerosuo, +358 50 570 5998, heidi.kerosuo[@]eke.fi