EKEs bostadsförsäljning startade i St. Petersburg

EKEs bostadsförsäljning startade i St. Petersburg

I mitten av september inledde EKE-Bolagen försäljningen av Dve Epohi -bostäderna som byggs i St. Petersburg.  Just nu är arbetet med byggnadernas grunder klara och väggarna för de första våningarna börjar resa sig. Bygget beräknas vara klart våren 2018.

I mitten av september 2016 kom 317 nya bostäder ut på bostadsmarknaden i St. Petersburg, planerade och byggda av EKE. Höghuskvarteret Dve Epohi (eng. Two Centuries) reser sig intill St. Petersburgs historiska centrum på Vasiliön. Bostäderna som ska stå klara våren 2018 är i business- och comfort+-klass. I kvarteret byggs sammanlagt fyra olika hus varav ett i nio våningar och tre andra med elva. Under husen finns ett uppvärmt garage för 177 bilar med infart från 18de linjen på Vasiliön.

Dve Epohi är ”en ny klassiker” som kombinerar gammalt och nytt med respekt för de gamla arkitektur- och kulturtraditionerna i St. Petersburg.  Husen passar i dealiskt i den arkitektoniska helheten på Vasiliön och de innehåller allt som man nu för tiden behöver för ett bekvämligt boende. Invånarnas trygghet garanteras av videoövervakning och passerkontroll. På innergården är fordonstrafik inte tillåten utan gården har utrustats med lek- och idrottsplatser.

Läs mer på  webbsidan Dve Epohi (på ryska) eller skicka e-post till:

andrei.hitrov[@]eke.fi
info[@]eke.fi
od[@]eke.fi