Asuntorakentaminen Suomessa

Asuntorakentaminen Suomessa

Asuntorakentaminen Suomessa

EKE-Rakennus Oy rakentaa asuntoja ja kokonaisia asuinalueita kotimaassa. Markkina-alueenamme Suomessa on pääkaupunkiseutu ja sen ympäristö.

Asuntorakentamisessa haluamme antaa mahdollisuuden asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Kehittämämme EKE Loft -konsepti vastaa yksilöllisiin ja joustaviin asumisen tarpeisiin. Aluerakentamisessa teemme mahdolliseksi elinkaariasumisen monessa eri muodossa aina omakotitonteista kerrostaloasuntoihin.

Tavoitteenamme on luoda rakennettavalle alueelle turvallinen, lämminhenkinen ja kylämäinen kokonaismiljöö, jossa asukkaat viihtyvät. Emme rakenna vain taloja, vaan kehitämme asuntoja ja asuinalueita, joissa viihdytään. Haluamme kehittää asumista vastaamaan entistä paremmin asukkaiden tarpeita.

Tutustu myytäviin asuntoihin

Lue lisää

EKEn Loft-konsepti

Kehittämämme EKE Loft -konseptin mukaiset kerrostalot vastaavat yksilöllisiin ja muuttuviin asumisen tarpeisiin. Asunnot ovat tavanomaista korkeampia, lattiaan asti ulottuvine ikkunoineen. Asunnot toteutetaan yhtenä suurena tilana, jonka voi halutessaan jakaa huoneiksi tai jättää yhdeksi avaraksi loft-tilaksi. Tilanjakoa on helppo myöhemmin muuttaa elämäntilanteen mukaan. Keittiön asukas saa valita itse, vain wc- ja kylpyhuonetilat  rakennetaan valmiiksi. EKE Loft on turvallinen tapa päästä toteuttamaan oma unelmakoti laadukkaassa, uudessa kerrostalossa.

EKE Loft

Lue lisää

EKEn asuinaluekonsepti

Rakennamme kokonaisia asuinalueita. Tiiviit asuntoyhtiömuotoiset asuntoalueet tuovat turvallisuutta ja sopivat nykyaikaiselle kiireiselle ihmiselle. Alueiden ympärille jää runsaasti asukkaiden arvostamaa luontoa ja puistomaista virkistysaluetta. Asuntorakentamisessa haluamme tarjota mahdollisuuden asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa.

Kehitämme alueita asukkaiden toiveiden mukaisesti ja teemme jatkuvaa tutkimustyötä. Tuemme asukkaiden aktiivisuutta erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa. Myös sisustussuunnittelijamme kehittävät asuntoja uusien asukkaiden toiveiden mukaisesti. Haluamme, että rakentamissamme kodeissa on hyvä asua ja elää. Tätä tavoitetta tukee osaltaan myös se, että EKEn toteuttamat asuinalueet sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Tervetuloa kylään!

Lue lisää

EKE-Rakennus Oy

EKE-Rakennus Oy rakentaa asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria ja kokonaisia asuinalueita. Asuntorakentamisessa haluamme antaa mahdollisuuden asua samassa asunnossa ja asuinalueella, vaikka elämäntilanteet muuttuvat. Kun rakennamme toimitiloja omistamillamme maa-alueilla, pystymme toteuttamaan haastaviakin yksilöllisiä ratkaisuja pääkaupunkiseudun yrityksille. Kehitimme EKE Loft -konseptin, jonka mukaiset asuinkerrostalot vastaavat sekä asukkaiden toiveita että asuntosijoittajien tavoitteita.

EKE-Rakennus Oy

Lue lisää