Junien tietojärjestelmät

Junien tietojärjestelmät

EKE-Elektroniikka Oy on maailman johtavia junatietojärjestelmien toimittajia. Järjestelmämme ohjaavat junan kaikkia toimintoja ja keräävät niistä diagnostiikkatietoa muun muassa huollon tarpeisiin.

Yrityksen liikevaihdosta yli 90 prosenttia menee vientiin. Toimitamme junatietokoneita ja ohjelmistoratkaisuja sekä junakalustovalmistajille että junaoperaattoreille, jotka saneeraavat vanhaa kalustoaan. Asiakkaamme arvostavat alan johtavista teknologioista hankkimaamme osaamista ja kykyämme löytää parhaat asiakaskohtaiset ratkaisut. Esimerkkinä tästä on Sydneyn suuri lähiliikennejunaprojekti, johon toimitimme vuosina 2009-2013 maailman ensimmäisen Ethernet-pohjaisen junatietojärjestelmän.

Tärkeitä projektejamme ovat olleet myös Saudi-Arabiaan toimitettu Haramain suurnopeusjuna, Singaporen metron saneeraus ja lukuisat metroprojektit Kiinassa. Suomessa tärkeä asiakkaamme on VR, jolle ydinosaamiseemme kuuluva junaväylä mahdollistaa joustavan, kaikenikäisten ja erityyppisten junavaunujen liittämisen yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi.

EKE-Elektroniikka Oy

Lue lisää

Yli 35 vuotta kestäneen toimintansa aikana EKE-Elektroniikka Oy on toimittanut junien hallinta- ja diagnosointijärjestelmiä yli 30 maahan. Pitkät työsuhteemme erityisosaamista vaativalla alalla ja kokemus maailman lukuisten kalustovalmistajien ja junaoperaattoreiden projektien parissa ovat luoneet ainutlaatuisen osaamiskeskittymän, johon junavalmistajat luottavat kautta maailman. EKE Trainnet© on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu tuotemerkki segmentissään.

Referenssit (englanniksi)

Lue Lisää