Liiketoiminta

EKE-Yhtiöiden toimialoja ovat asunto- ja toimitilarakentaminen sekä toimitilavuokraus, ja junatietojärjestelmien kehittäminen. Panostamme siihen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme luotettavuutta, käyttäjämukavuutta ja kustannustehokkuutta edistyneimmän tekniikan ja hyvän palvelun avulla. Haluamme myös edistää kestävän kehityksen mukaista toimintaa tarjoamillamme ratkaisuilla. Kaikille toimialoillemme yhteistä on huolehtia asiakkaista mahdollisimman hyvin – tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme perusta. Olemme sitoutuneita korkeaan laatuun kaikessa, mitä teemme.

Asuntorakentaminen

Pientalorakentamisessa keskitymme rakentamaan ”kyliä, joissa välitetään”. Emme halua pelkästään rakentaa laadukkaita ja toimivia koteja vaan asuinympäristöjä, joissa eläminen on helppoa ja viihtyisää ja joissa ”kyläläiset” yhdessä rakentavat kylähenkeä omanlaisekseen. Rakennuttamamme Sundsbergin alue Espoonlahden rannalla valittiin syksyllä 2010 Suomen neljänneksi parhaaksi asuinalueeksi rakennusalan asiantuntijaraadin ja yleisöäänestyksen perusteella.

Kerrostalorakentamisessa pyrimme myös vastamaan asukkaiden toiveisiin sekä toisaalta asuntosijoittajien tarpeisiin Suomessa ja ulkomailla. As Oy Kivistön Koneisto oli vuoden 2015 Vantaan asuntomessujen oheiskohde. Loft by EKE -asunnot valittiin asuntomessujen seitsemän parhaan joukkoon. Vakavarainen yli 60 vuotta toiminut perheyritys on luotettava partneri suurta investointia tekevälle asunnonostajalle.

Lue lisää EKEn Loft-rakentamisesta

 

Tutustu myytäviin asuntoihin

Lue lisää

Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentamisessa joko suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa heille sopivat tilat omistamillemme tonteille tai räätälöimme sopivat tilat olemassa oleviin rakennuksiin. Vantaan Viinikkalan alueella rakentuu pääkonttori-, logistiikka-, ja huoltotiloja suomalaisten ja kansainvälisten yritysten tarpeisiin. Ulkomailla Pietarissa kansainvälisen lentokentän tuntumassa oleva Pulkovo Sky -toimistokeskus saavutti lyhyessä ajassa Pietarin parhaan toimistokeskuksen maineen.

Espoossa valmistui vuonna 2021 Piispanportin toimistokeskus The Loft House Länsiväylän varteen Ison Omenan viereen. Kirkkonummella West 51 Yritysalue on seuraavia kohteitamme.

Katso tästä tulevat kohteemme!

Lue lisää

Junien tietojärjestelmät

EKE-Elektroniikka Oy on maailman johtavia junatietojärjestelmien toimittajia. Järjestelmämme ohjaavat junan kaikkia toimintoja ja keräävät niistä diagnostiikkatietoa muun muassa huollon tarpeisiin.

Yrityksen liikevaihdosta yli 90 prosenttia menee vientiin. Toimitamme junatietokoneita ja ohjelmistoratkaisuja sekä junakalustovalmistajille että junaoperaattoreille, jotka saneeraavat vanhaa kalustoaan. Asiakkaamme arvostavat alan johtavista teknologioista hankkimaamme osaamista sekä kykyämme löytää parhaat  asiakaskohtaiset ratkaisut. Esimerkkinä tästä on Sydneyn suuri lähiliikennejunaprojekti, johon toimitimme vuosina 2009 – 2013 maailman ensimmäisen Ethernet-pohjaisen junatietojärjestelmän.

Tämän hetken tärkeimpiä projektejamme ovat Saudi-Arabiaan toimitettava Haramain suurnopeusjuna, Singaporen metron saneeraus ja lukuisat metroprojektit Kiinassa. Suomessa tärkeä asiakkaamme on VR, jolle ydinosaamiseemme kuuluva junaväylä mahdollistaa joustavan, kaikenikäisten ja erityyppisten junavaunujen liittämisen yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Yli 35 toimintavuotensa varrella EKE-Elektroniikka Oy on toimittanut junien hallinta- ja diagnosointijärjestelmiä yli 30 maahan. Pitkät työsuhteemme erityisosaamista vaativalla alalla ja kokemus maailman lukuisten kalustovalmistajien ja junaoperaattoreiden projektien parissa ovat luoneet ainutlaatuisen osaamiskeskittymän, johon junavalmistajat luottavat  kautta maailman. EKE-Trainnet® on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu tuotemerkki segmentissään.

Trainnet_by_EKE_rgb

Junien tietojärjestelmät

Lue lisää