Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen

Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut ovat EKEn toimitilarakentamisen ydin. Toimitiloja rakentaessamme pystymme toteuttamaan haastaviakin yksilöllisiä ratkaisuja, jotka tukevat sekä yrityksen liiketoimintaa että henkilöstön viihtyvyyttä.

Toimitilat Suomessa

EKE-Rakennus Oy:n pääasialliset toimitilakohteet ovat toimisto-, logistiikka- ja tuotannolliset tilat pääkaupunkiseudulla.

Tällä hetkellä suunnittelemme uusia toimitiloja Espooseen, Vantaalle ja Kirkkonummelle.

Siirry viereisestä linkistä EKE-Rakennus Oy:n nettisivuille, jossa voit tutustua tarkemmin kehitteillä oleviin toimitilakohteisiimme.

EKE-Rakennus Oy, toimitilat

Lue lisää

Toimitilat ulkomailla

EKE rakentaa ja vuokraa toimitiloja myös ulkomailla paikallisten tytäryhtiöidensä kautta.

Pulkovo Sky -toimistokeskus Pietarissa

Vuonna 2009 valmistui Pulkovo Sky -toimistokeskus Venäjän Pietarin kansainvälisen lentokentän viereen. Toimistokeskuksen kokonaispinta-ala on noin 80 000 neliömetriä. Sen muodostavat kolme 14-kerroksista toimistotornia, joissa on yli 40 000 neliömetriä vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa, sekä viisikerroksinen pysäköintilaitos lähes 900 autolle.

EKE on vastannut liikekeskuksen toiminnasta sen avaamisesta lähtien, ja sen tilat on kokonaan varattu. Vuokraamme tiloja Venäjän suurimmille yrityksille, Gazpromille ja Sberbankille.

Pulkovo Sky

Lue Lisää