EKE-Rakennus Oy

EKE-Rakennus Oy

EKE-Rakennus Oy on osa suomalaista perheomisteista EKE-Yhtiöt -monialakonsernia. EKE-Rakennuksella on käynnissä useita rakennus- ja suunnitteluprojekteja Suomessa. Hankkeiden yhteenlaskettu arvo on 100 miljoonaa euroa, ja ne ovat pientaloalueita, kerrostaloalueita, teollisia laitoksia, liike- ja logistiikkakeskuksia.

Rakennamme kokonaisia pientaloalueita pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä. Teemme rakennettavasta alueesta turvallisen, lämminhenkisen ja kylämäisen kokonaisuuden, jossa asukkaat viihtyvät.

Toteutamme myös alueen kunnallistekniikan, maisemoinnin ja muun infrastruktuurin kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kehitämme kaikkia alueitamme asukkaiden toiveita kuunnellen. Haluamme, että asuinalueillamme on hyvä asua ja elää. Tuemme myös asukkaiden aktiivisuutta erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa.

Itse rakentamissamme asunnoissa käytämme aina laadukkaita materiaaleja ja huolehdimme asuntojen korkeasta varustelutasosta. Erityistä huomiota kiinnitämme tilojen toimivuuteen ja yksilölliseen muunneltavuuteen.