Asuntomessujen oheiskohteessa esitellään loft-asumista

Asuntomessujen oheiskohteessa esitellään loft-asumista

Vantaan Kivistössä kesällä 2015 järjestettävien Asuntomessujen oheiskohteena on kolme loft-asuntoa.

EKE-Rakennus Oy:n kohteessa on As Oy Kivistön Koneisto -nimisen kerrostalon yhteyteen rakennettu loft-rivitaloasuntoja, joissa asuintiloja voidaan helposti ja kustannustehokkaasti muokata myös jälkikäteen asumisen tarpeiden muuttuessa.

Loft-asunnoissa märkätilat on tehty valmiiksi, mutta asunnon muut tilaratkaisut, esimerkiksi makuuhuoneiden määrän ja paikan sekä keittiön kalustuksen ostaja saa suunnitella ja toteuttaa itse. Loft-konsepti mahdollistaa monenlaiset pohjaratkaisut, sillä asunto toteutetaan yhtenä avarana tilana. Asunto ostetaan ns. raakapintaisena, jolloin ostaja voi hankkia haluamansa pintamateriaalit ja toteuttaa kaiken valmiiksi täysin omatoimisesti tai vaihtoehtoisesti käyttää valmistajan tarjoamia materiaaleja ja palveluita.

Kolme erilaista esittelyasuntoa

Kaikki kolme Asuntomessujen oheiskohdeasuntoa on tarkoitus sisustaa eri tavalla. Yksi kohteista on raakapintainen ja näyttää sen, missä valmiustasossa asunto on mahdollista ostaa. Toisessa kohteessa käytetään rakentajan lisätyöhinnastossa olevia materiaaleja. Kolmas kohteista sisustetaan hulppeasti ja sen toivotaan antavan ideoita loft-kohteen toteuttamiseen. Sisustajana toimii KOTO Sisustussuunnittelu.

Lisätietoja Asuntomessujen oheiskohteesta:

EKE-Rakennus Oy
Katri Waris, myyntipäällikkö
puh. 0400 188 040
katri.waris@eke.fi

Vantaan kaupunki/Asuntomessutoimisto
Paavo Hiltunen, projektijohtaja
puh. 043 825 4321
paavo.hiltunen@vantaa.fi

Lisätietoja Asuntomessuista:

Osuuskunta Suomen Asuntomessut
Pasi Heiskanen, toimitusjohtaja
puh. 040 848 6200
pasi.heiskanen@asuntomessut.fi