Loft-korttelin rakennustyöt käyntiin Vantaan Kivistössä

Loft-korttelin rakennustyöt käyntiin Vantaan Kivistössä

Vantaan Kivistöön kesällä 2015 valmistuvan loft-korttelin ensimmäisen vaiheen rakennustyöt ovat käynnistyneet. Valtakunnallisten Asuntomessujen oheiskohde Asunto Oy Kivistön Koneisto on nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Tavanomaisesta kerrostalorakentamisesta poiketen yhdeksi avaraksi tilaksi toteutettavissa asunnoissa asukas saa itse päättää pintamateriaalit, tilajaon sekä kiinteät kalusteet. Muuttuviin elämäntilanteisiin mukautuvat asunnot ovat tunnelmaltaan ilmavia ja valoisia suuren huonekorkeuden sekä lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden ansiosta.

Ennakkomarkkinoinnin käynnistyttyä kolmasosa kohteen 37 asunnosta on varattu. Kerrostalosta ja kaupunkipientalosta muodostuvassa Kivistön Koneistossa on monentyyppisiä terassipihallisia tai parvekkeellisia asuntoja, joita yhdistävät ainutlaatuiset tilankäyttö- ja sisustusratkaisumahdollisuudet.

Yksilöllisiä ja joustavan asumisen tarpeita vastaavat loft-asunnot valmistuvat kesällä 2015 Kivistön keskustan ja tulevan juna-aseman läheisyyteen. Puistojen ja urheilukenttien ympäröimä loft-kortteli sijoittuu Kivistön keskustan sekä Asuntomessualueen väliin Ruusukvartsinkadun varrelle, josta muodostuu parhaillaan uuden kaupunkikeskuksen pääkatu.

Timanttikiteenkujan ympärille rakentuvan loft-korttelin tontilla ovat rakennustyöt alkaneet puiden kaadolla. Työt messualueella sekä aseman viereisillä työmailla aloitettiin jo aiemmin keväällä ja Kivistön 30 000 asukkaan alueen peruskiven muurausta juhlittiin hiljattain.

Lisätietoja: Tea Ekengren-Saurén, toimitusjohtaja, EKE-Rakennus Oy,
p. 0400 607 670, tea.ekengren@eke.fi

www.eke.fi/loft

Loft by EKE

B30_A4 loft by eke logo