EKE-Rakennus Oy rakentaa 61 asuntoa sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Asuntorahasto VI Ky:lle

EKE-Rakennus Oy rakentaa 61 asuntoa sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Asuntorahasto VI Ky:lle

EKE-Rakennus Oy ja sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Asuntorahasto VI Ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen 61 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Kirkkonummen Sundsbergiin.

EKE-Rakennus Oy on sopinut sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Asuntorahasto VI Ky:n kanssa Sundsbergin Kartanorannan kerrostalokohteen As Oy Kirkkonummen Kartanomäen rakentamisesta. Alueen ensimmäiset kerrostalot käsittävät 61 asuntoa kahdessa viisikerroksisessa talossa. Kiinteistö siirtyy Taaleritehtaan asuntorahasto VI Ky:n omistukseen valmistuttuaan. Rakentaminen alkaa tämän vuoden marraskuussa ja asunnot ovat valmiita keväällä 2016. Pääsuunnittelijana toimii Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy. Arkkitehtuurissa on haluttu erityisesti huomioida alueen kulttuurihistoria.

"Vapaarahoitteiset vuokra-asunnot tulevat monipuolistamaan Sundsbergin Kartanorannan rivitalo- ja omakotivaltaista asumista sekä lisäämään palvelutarjontaa", kertoo EKE-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Tea Ekengren-Saurén.

"Sundsbergin alue ja EKE-Rakennus Oy:n toteuttama kohde tarjoavat erinomaiset puitteet viihtyisään asumiseen, luonnon, palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Kohde sopii siten erinomaisesti asuntorahastomme sijoitusstrategiaan. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja moderneja vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudun kasvavaan vuokra-asuntotarpeeseen. Kohteemme ovat vuokrattavissa Asuntoverstas Oy:n kautta", toteaa Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:n kiinteistörahastoista vastaava johtaja Jouni Alho.

Kartanorannassa asuu tällä hetkellä noin 1 600 asukasta. Alueella on Kartanorannan peruskoulu, 3 päiväkotia, kahvilaravintola sekä hiljattain rakennettu urheilupuisto. Muut palvelut ja juna-asema sijaitsevat alle kilometrin päässä. Alueen valmistuessa siellä asuu yhteensä noin 3 300 asukasta.

Lisätietoja:

Tea Ekengren-Saurén, toimitusjohtaja, EKE-Rakennus Oy
p. 0400 607 670, tea.ekengren@eke.fi

Jouni Alho, johtaja (Kiinteistörahastot), Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy
p. 050 3054 104 jouni.alho@taaleritehdas.fi

EKE-Yhtiöt on suomalainen, vuodesta 1961 toiminut perheomisteinen monialakonserni, jonka toimialoja ovat asuinalue- ja toimitilarakentaminen sekä toimitilavuokraus, kotiautomaatiojärjestelmien ja junien älyjärjestelmien kehittäminen. Jokaiselle toimialallemme on yhteistä pyrkimys huolehtia asiakkaista mahdollisimman hyvin – tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme perusta. Sundsbergin alueen rakentamisesta ja kehittämisestä vastaa EKE-Rakennus Oy, yksi lähes kaikilla mantereilla toimivan EKE-konsernin tytäryhtiöistä.