EKE-LOFT: Määrittele itse asumisen tarpeesi

EKE-LOFT: Määrittele itse asumisen tarpeesi

EKE-LOFT-konsepti avaa oven uudenlaiseen kerrostaloasumisen maailmaan, jossa asunnon ostaja määrittelee itse, minkälaisen kodin haluaa. EKE-LOFT-taloissa huonetilat ja materiaalit eivät ole normaalin kerrostalorakentamisen tapaan ennalta määriteltyjä; ainoastaan märkätilat toteutetaan valmiiksi. EKE-LOFT-konseptilla saavutetaan asunnon ostajan kannalta ihanteellinen tilanne, jossa asumisratkaisu on helposti ja kustannustehokkaasti muokattavissa myös jälkikäteen asumisen tarpeiden muuttuessa.

EKE-LOFT mahdollistaa monenlaiset pohjaratkaisut, sillä asunto toteutetaan lähtökohtaisesti yhtenä avarana tilana. Elämäntilanteen muuttuessa, voidaan esimerkiksi makuuhuoneita saada lisää ilman, että asuntoa tarvitsee vaihtaa. Smarthome by EKE-kotiautomaatiojärjestelmä mahdollistaa asuntojen muuntojoustavuuden myös kodinhallinnan osalta. Järjestelmän avulla voidaan muun muassa ohjata kunkin huonetilan lämpötilaa ja valaistusta, ja järjestelmä on tarvittaessa muokattavissa huonejärjestystä muutettaessa.

EKE-LOFT-asiakas ostaa asunnon lähtökohtaisesti raakapintaisena ja voi näin valita pintarakenteet ja kalusteet vapaasti itse haluamallaan tavalla. Näin taataan juuri se asumisen laatutaso, joka vastaa asukkaan tarpeita ja mieltymyksiä. Asuntojen huonekorkeus vaihtelee kolmesta metristä lähes kuuteen metriin, mahdollistaen osaan asunnoista parven tai jopa toisen kerroksen rakentamisen. Asunnoissa on vesikiertolattialämmitys sekä lähes huonetilan korkuiset ikkunat. Kaikissa asunnoissa on joko isot parvekkeet tai terassipihat, jotka avautuvat pääosin etelään.

”Haluamme tarjota erilaisia vaihtoehtoja asumiseen ja joustavuutta muuttuviin elämäntilanteisiin”, toteaa EKE-Rakennuksen toimitusjohtaja Tea Ekengren-Saurén. ”Monia houkuttelee ajatus, että ei tarvitse rakentaa omakotitaloa saadakseen juuri sellaisen asunnon kuin haluaa.”

EKE-LOFT-asukkaat voivat toteuttaa asuntojen valmiiksi rakentamisen täysin omatoimisesti tai vaihtoehtoisesti hyödyntää EKE-Rakennuksen ja sen yhteistyökumppaneiden tarjoamia palveluita. Talon asukkaiden yhteisöllisyyttä tuetaan muun muassa taloon rakennettavalla kerhohuoneella; asukkaat voivat pohtia yhdessä asuntojen viimeistelyä ja löytää yhteistyössä hyvin toteutettavia ratkaisuja ja toteutustapoja.

”EKE-LOFT-kodit on tarkoitettu niille, jotka haluavat yhdistää kerrostaloasumisen helppouden sekä omat persoonalliset tila- ja sisustusratkaisut sekä muuntojoustavuuden”, kertoo toimitusjohtaja Tea Ekengren-Saurén. ”Asuntoihin pääsi tutustumaan Vantaan asuntomessuilla kesällä 2015, jolloin esittelimme erilaisia vaihtoehtoja loft-asumiseen.”

Katso lisää tästä!

Lisätietoja:
Tea Ekengren-Saurén, toimitusjohtaja, EKE-LOFT, EKE-Rakennus Oy,
p. 0400 607 670, tea.ekengren@eke.fi

www.eke.fi

Kivistön keskustaan, muutaman minuutin päähän kehäradan juna-asemasta sijoittuvat korttelit koostuvat viidestä kerrostalosta sekä kolmesta kaupunkipientalosta, joiden asunnot vastaavat asukkaiden muuttuvia tarpeita. EKE-LOFT-konsepti vastaa pääkaupunkiseudun kasvavaan pulaan omistusasunnoista hyvien kulkuyhteyksien varrella.Tonteille on varattu 10 500 kerrosneliömetriä asuinkäyttöön sekä erillinen pysäköintilaitos. Arkkitehtitoimisto Juha Mutanen Oy:n suunnittelemiin kortteleihin tulee yhteensä noin 150 asuntoa. Kohteen ensimmäinen osa valmistui kesällä 2015, jolloin myös kehärata otettettiin käyttöön. Ensimmäinen EKE-LOFT-kerrostalo oli Vantaan Asuntomessujen 2015 oheiskohde.

EKE-Yhtiöt on suomalainen, vuodesta 1961 toiminut perheomisteinen monialakonserni, jonka toimialoja ovat asuinalue- ja toimitilarakentaminen sekä toimitilavuokraus, kotiautomaatiojärjestelmien ja junien älyjärjestelmien kehittäminen. Jokaiselle toimialallemme on yhteistä pyrkimys huolehtia asiakkaista mahdollisimman hyvin – tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme perusta. EKE-LOFT-kerrostalojen myynnistä ja kehittämisestä vastaa EKE-Rakennus Oy, yksi lähes kaikilla mantereilla toimivan EKE-konsernin tytäryhtiöistä.