Volvo Finland Ab investoi uusiin toimitiloihin Vantaalle - kumppanina EKE-Rakennus

Vantaan Viinikkalaan valmistuu syksyllä 2016 Volvo Finland Ab:n uudet toimitilat, Volvo Group Truck Centerin ja Bus Centerin myynti- ja huoltotilat sekä huoltokoulu. Investointi on osa Volvo Finland Ab:n Suomen-verkoston määrätietoista kehittämistä.

Vuodesta 1928 Suomessa toiminut Volvo on saavuttanut pitkäjänteisellä ja asiakaslähtöisellä työllä vahvan aseman Suomen kuorma- ja linja-automarkkinoilla. Volvo Finland Ab on osa Volvo-yhtymää ja edustaa Volvo kuorma- ja linja-autojen lisäksi Renault kuorma-autoja Suomessa. Suomen Volvo-verkostoon kuuluu yhteensä 30 toimipistettä, joista 14 on Volvo Finland Ab:n omistamia ja muut ovat yksityisiä Volvo-jälleenmyyjiä.

”Vantaan uusi toimipiste takaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut, jotka ovat entistäkin helpommin saatavilla. Uusi toimipiste korvaa Volvo Group Truck Centerin ja Bus Centerin Vantaan nykyisen Vetotien toimipisteen, joka on ollut käytössä 1970-luvulta saakka”, Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund kertoo.

Uusi toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien yhteyksien varrella Suomen laajimmalla logistiikka-alueella Kehä III:n varrella Vantaan Viinikkalassa. Alueelle rakennettava toimipiste palvelee sekä pääkaupunkiseudun että koko maan kattavia kuljetuksia.

”Volvo Finland Ab on sitoutunut olemaan keskeinen osa suomalaista yhteiskuntaa. Kumppaniksemme olemme valinneet suomalaisen EKE-yhtiön, joka vastaa uusien toimitilojen rakentamisesta 220 osaajallemme. Investoinnilla varmistamme, että olemme tulevaisuudessakin asiakkaittemme paras liike- ja yhteistyökumppani. Uskomme alaan vahvasti – tavarat ja ihmiset liikkuvat Suomessa jatkossakin kumipyörillä, sillä muuta yhtä tehokasta vaihtoehtoa ei ole”, Björklund sanoo.

Uusi toimipiste luo puitteet entistäkin paremmalle asiakaskokemukselle

Rakentaminen Vantaan Viinikkalassa alkaa keväällä 2015, ja uudet toimitilat valmistuvat syksyllä 2016. Uudet toimitilat mahdollistavat asiakkaiden entistäkin laadukkaamman palvelun ja paremmat puitteet uusien palvelujen kehittämiseen. Osaajien työskentelystä tulee entistäkin tehokkaampaa ja turvallisempaa, sillä muun muassa huoltotilat on optimoitu tämän päivän kuljetuskaluston mukaisiksi. Uusi kiinteistö vastaa paremmin myös tiukentuviin energia- ja ympäristövaatimuksiin – nyt ja tulevaisuudessa.

Volvo luottaa Suomeen

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Volvo on investoinut Suomen-verkostoon muun muassa Volvo Truck Center Liedon, Kotkan, Porin ja Tampereen uusiin toimipisteisiin.
Lisäksi yksityiset Volvo-jälleenmyyjät ovat investoineet Vaasan, Rovaniemen, Mikkelin, Lappeenrannan ja Riihimäen toimipisteisiin. Tällä hetkellä käynnistymässä on myös Keminmaan toimipisteen rakentaminen.

Lisätietoja:
Magnus Björklund, toimitusjohtaja, Volvo Finland Ab
p. 050 373 2320, magnus.bjorklund@volvo.com

Minna Forsström, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Volvo Finland Ab
p. 050 577 3455, minna.forsstrom@volvo.com

Volvo Finland Ab:n Vantaan investointi
Volvo Finland Ab:n uudet toimitilat valmistuvat Vantaan Viinikkalaan syksyllä 2016. Vantaan uudessa Volvo Group Truck Centerissä ja Bus Centerissä huolletaan, korjataan ja myydään kuorma- ja linja-autoja sekä koulutetaan huoltomekaanikkoja ja järjestetään ammattipätevyyskoulutusta kuljettajille. Uudet toimitilat luovat puitteet asiakkaan entistäkin parempaan palveluun nyt ja tulevaisuudessa. Investointi uusiin toimitiloihin on osa Volvon Suomen-verkoston määrätietoista kehittämistä, jota yhtiö on tehnyt vuodesta 1928 lähtien.

Volvo Finland Ab
Volvo Finland Ab on osa Volvo-yhtymää ja vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault kuorma-autojen jälleenmyyjäliiketoiminnasta Suomessa. Huolto- ja myyntiverkostoon kuuluu 14 Volvo Finland Ab:n omistuksessa olevaa Volvo Group Truck Centeriä ja Bus Centeriä ympäri Suomen. Volvo Finland Ab:hen kuuluvat Volvo Trucksin, Renault Trucksin, Volvo Pentan, Volvo Partsin toiminnot Suomessa. Volvo Finland Ab:n henkilöstömäärä on noin 460. Muita Volvo-yhtiöitä Suomessa ovat Volvo Construction Equipment ja Volvo Financial Services.

Lisätietoja ja tiedotteita Volvo Groupista: www.volvogroup.com/globalnews
Volvo Group Trucks on osa Volvo yhtymää (www.volvogroup.com) ja vastaa seuraavien kuorma-autobrändien toiminnoista: Volvo Trucks, Renault Trucks, Mack Trucks, UD Trucks ja Eicher. Volvo Group Trucks Finland edustaa Volvo kuorma- ja linja-autoja ja Renault kuorma-autoja Suomessa.