Volvo Truck Center luovutettiin tilaajalle

Volvo Truck Center luovutettiin tilaajalle

Volvo Finland Ab:n uusi Truck & Bus Center otettiin käyttöön aikataulun mukaisesti Vantaan Viinikkalassa. EKE-Rakennus Oy luovutti mittavan ja monia teknisiä järjestelmiä käsittävän rakennuskokonaisuuden tilaajalle 23.9.2016. Pinta-alaltaan noin 15 000 neliömetrin suuruisen kohteen rakentaminen kesti noin puolitoista vuotta.

”Projekti sujui mallikkaasti, koska yhteistyö tilaajan ja lukuisten muiden toimijoiden kanssa oli tiivistä jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Kohteen laajuudesta ja vaativuudesta kertoo, että se kuuluu viime vuosien Etelä-Suomen kymmenen suurimman toimitilahankkeen joukkoon,” toteaa EKE-Rakennus Oy:n tekninen johtaja Pasi Heikkonen tyytyväisenä.

Tyytyväinen on myös EKE-Rakennuksen varatoimitusjohtaja Tapio Kalliola, jonka mukaan kohteessa tehdään vielä jonkin aikaa täydentäviä lisä- ja muutostöitä.

Volvo otti uudet toimitilat käyttöön heti ja järjesti avoimet ovet -tapahtuman 12.10.2016.

”Vantaan Viinikkalassa on avattu Suomen nykyaikaisin ja modernein kuorma- ja linja- autokorjaamo sekä laajat palvelut pakettiautoille. Uuden toimipisteen myötä kaikki Vantaan palvelumme ovat saman katon alla. Toimipisteessä sijaitsevat Volvo Group Truck Centerin ja Bus Centerin myynti- ja huoltotilat, huoltokoulu sekä Volvo Finland Ab:n toimitilat.”, Volvo kirjoittaa www-sivuillaan.

(Kuva: Ruukki Construction)