EKE-Rakennus Oy muuttaa uusiin toimitiloihin

EKE-Rakennus Oy muuttaa uusiin toimitiloihin

EKE-Rakennus Oy muuttaa rakentamiinsa uusiin toimitiloihin 15.2.2021. Uusi osoite on Piispanportti 11, joka sijaitsee Espoossa Länsiväylän varrella, lähellä Matinkylän metroasemaa. Konsernin emoyhtiö EKE-Finance Oy sekä EKE-Elektroniikka Oy jatkavat toimintaansa vajaan puolen kilometrin päässä osoitteessa Piispanmäentie 5.

Piispanportin uusi toimistorakennus valmistui suunniteltua nopeammin. Vielä 1,5 vuotta sitten samaisessa korttelissa sijaitsi EKE-Yhtiöiden vanha toimistorakennus, jonka tilalle uusi toimistokeskus on nyt valmistunut. Samaan kortteliin EKE rakentaa parhaillaan myös asuinrakennuksia.

Kuusi kerrosta modernia toimitilaa

Uudessa 6-kerroksisessa toimistokeskuksessa on 4 200 neliömetriä vuokrattavia toimitiloja, ja se tarjoaa työtilat jopa 350 hengelle.

Loft-konseptia noudattavassa kokonaisuudessa on tiilijulkisivu, ja päätyseinä on koko matkalta lasia. Sisätiloissa yhdistyvät betonin, lasin, tammen ja teräksen sisustuksellinen vuorovaikutus.

Tilojen joustavan perusratkaisun ansiosta kaikki toimistokerrosten tilat on voitu toteuttaa käyttäjien tarpeiden mukaan joko avotilana tai toimistohuoneratkaisuna. Lämmitys ja jäähdytys on toteutettu teknisesti säteilijöillä.

Toimivuuden ja ulkonäön lisäksi toimistorakennuksessa on kiinnitetty huomiota käyttäjien viihtyisyyteen ja hyvinvointiin sekä kestävään kehitykseen. Tavoitteena onkin saada toimistorakennukselle osoituksena näistä tekijöistä niin WELL- kuin LEED-sertifioinnit.

Helmi–maaliskuussa rakennukseen muuttaa useita yrityksiä. Ylin kerros on varattu EKE-Rakennuksen työntekijöille. Tilojen käyttäjille on tarjolla kuntosali sekä aulan kahvila ja sosiaalitilat.